• LinkedIn
Vraag?
Afspraak maken
020-5108710

Vragenlijsten

Onderstaand treft u verschillende vragenlijsten aan.

Komt u voor een herhaling van de keuring, sportmedisch onderzoek? Dan hoeft u alleen deze vragenlijst te downloaden, in te vullen en mee te nemen.
Vragenlijst Herhalingsonderzoek

Dit geldt niet voor keuringen voor een specifieke sport zoals duiken, zweefvliegen, parachutespringen, autosport en motorsport. Daarvoor dient u de vragenlijst van uw sport te downloaden en mee te nemen Wilt u de vragenlijst welke voor u van toepassing is downloaden, invullen en meenemen naar uw afspraak? Als dit niet lukt dan kunt u de vragenlijst ook op de locatie invullen, wilt u dan 10 minuten eerder komen?

De vragenlijst voor een Sportmedisch Onderzoek ( deze vragenlijst is alleen voor een groot sportmedisch onderzoek met of zonder ademgasanalyse, een basiskeuring of basispluskeuring, voor de vragenlijst voor een consult of andere keuring zie hieronder) is ook digitaal in te vullen. Na het invullen ontvangt u de vragenlijst per email, print deze uit, onderteken hem en neem deze mee naar uw keuring. Klik hier voor de vragenlijst. (tevens is de vragenlijst hieronder ook als pdf beschikbaar)

Vragenlijst Blessureconsult
Vragenlijst Duikkeuring
Vragenlijst Inspanningstest
Vragenlijst Parachutespringen
Vragenlijst sportmedisch onderzoek
Vragenlijst Topsport Analyse
Vragenlijst Zweefvliegen
Vragenlijst KNAF
Vragenlijst KNWU
Vragenlijst KNMV
Vragenlijst MON
Vragenlijst Herhalingsonderzoek
Vragenlijst sportmedisch onderzoek jongeren onder de 21 jaar

 

Lees hier wat u mee dient te nemen naar de afspraak.